پیمان شکرزاده در جریان این بازدیدها با اشاره به بودجه عمرانی پیش بینی شده شهرداری پاکدشت برای سال 1404 عنوان کرد: با تلاش و همت معاونین، مدیران و کارکنان شهرداری و حمایت اعضای محترم شورای اسلامی شهر بودجه شهرداری در سال جاری نسبت به سال قبل رشد حدود 195 درصدی داشته است و این در حالی است که بودجه عمرانی افزایش بیش از 213 درصدی را تجربه کرده است به گونه ای که نسبت بودجه عمرانی به جاری 74 به 26 است.
🔷 شهردار پاکدشت بر توسعه همه جانبه شهر تاکید کرد و ادامه داد: در سال جاری پروژه های با نگاه ویژه به محله های کمتر توسعه یافته پیش بینی شده است که شهر را به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل خواهد کرد.
🔷 شکرزاده توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی، بهبود دسترسی های محلی ، ایمنی در حمل و نقل ، روان سازی ترافیک، افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد زیرساخت های توسعه شهری را از نکات بارز پروژه های شهرداری عنوان کرد.
🔹🔸💠🔸🔹
🔴 با ما همراه باشید از طریق:
🌐 shahr-pakdasht.ir
🌐 @shahrdari_pakdasht
🌐 https://eitaa.com/shahrdaripakdasht
🇮🇷 مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری و شورای اسلامی شهر پاکدشت